På Hotell Blå Blom och i våra omgivningar i hamnen och Gustavsberg finns gott om aktiviteter som inte behöver planeras så långt i förväg utan helt enkelt kan göras om och när andan faller på. På hotellet kan du ta en skön och avkopplande bastu eller spela ett parti biljard. I våra omgivningar kan ni passa på att njuta av en promenad i vårt charmiga hamnområde eller i den vackra naturen, träna eller botanisera i outletbutiker och present- & antikbutiker. Besök museet, konsthallen eller varför inte ta en tur upp till den stora konsthallen Artipelag.

 • Bastu & Relax

  På hotellet har vi en bastu för upp till ca 6-8 personer. Utanför kopplar du av i vår lilla relax. Bastun sätts på vid behov och tar ca 30 minuter att värma upp, så säg till en stund innan.

 • Motionsspår

  Från Hotell Blå Blom finns många fina och vackra naturstråk för promenader och löpning. Ekedalsspåret på på ca 3 km, Gottholmarundan ca 4 km eller Tjustviksrundan på ca 7 km.

 • Gym & Träning

  Ca 250 meter från hotellet hittar du ett fint och modernt utegym med utsikt över hamnen. Vill du ha ett utegym som ligger ännu mer naturskönt så finns ett uppe i Ekedalsspåret, ca 1 km från hotellet. I den kommunala simhallen, ca 1 km bort, hittar du både 25-meters bassäng, gym och olika pass att vara med på.

 • Simhall

  Gustasvsbersgsbadet erbjuder både 25-metersbassäng, lek i utevirveln, vattenrutchbanor, bubbelpool och äventyrsbad. Här finns också gym och olika pass att vara med på.
  För öppentider och mer info: www.gustavsbergsbadet.se

 • Biljard

  På våning 2 erbjuder vi ett fint och modernt biljardbord. Utmana dina vänner eller kollegor på en match – vinnaren bjuder.

 • Gustavsbergs Konsthall

  En av hotellets närmsta grannar är Gustavsbergs Konsthall är en av Europas ledande scener för samtida konsthantverk. Våra utställningar omfattar alla materialområden och presenterar såväl internationellt erkända utövare som en yngre generations avantgarde. Vi erbjuder både guidade visningar för vuxna och workshops för barn och unga. I vår butik säljer vi noga utvalda verk från landets mest kända konsthantverkare.


  För öppettider och mer info:
  www.gustavsbergskonsthall.se

 • Artipelag

  Art, Activities, Archipelago…
  Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå – med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.
  Här på drygt 10 000 m2 ryms en stor konsthall och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox – en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och storslagen havsutsikt.

  Till Artipelag från Hotell Blå Blom tar du dig med bil (12 min) med lokalbuss -se www.sl.se eller till fots (på ca 50 min)

  För öppentider och mer info:
  www.artipelag.se

 • Porslinsmuseet

  Gustavsbergs porslinsmuseum är en keramisk skattkammare med omfattande samlingar från Gustavsbergs porslinsfabriks drygt 170-åriga verksamhet.
  Basutställningarna visar porslinets historia ur ett internationellt perspektiv. Här berättas historien om bruksorten Gustavsberg, om fabrikens roll i samhället och om porslinstillverkningen från starten 1825 fram till nedläggningen 1993.
  Museet med dess utställningar kan självklart besökas på egen hand, men bästa upplevelsen får ni om ni har förbokat visning, då man såklart får helheten berättad för sig av museets duktiga guider.

  För öppettider och info: www.varmdo.se/porslinsmuseum

ERBJUDANDE/KAMPANJ

HOTELL BLÅ BLOM

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Hotell Blå Blom i höst och vinter. Njut av vår lugna atmosfär med färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat på vackert Blå Blom-porslin. Alldeles utanför dörren väntar anrika Gustavsbergs Hamn, som andas en fantastisk kulturhistoria med vackra byggnader och härliga höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1795:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ VÅRA KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-574 112 60

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SKEVIKS GÅRD

Konferera i skärgården i höst och vinter!

Välj och konferera på Skeviks Gård i höst och vinter. Njut av härlig natur och mysig atmosfär med sprakande brasor, färskt nybryggt kaffe och hemlagad mat. Utanför husen erbjuds en rofylld skärgårdsmiljö med vackra höst- och vinterfärger. Helpensionspaket från 1995:-/pers *

*Priset avser ett dygns helpension inklusive för- och eftermiddagskaffe, konferenslunch och 3-rätters middag och logi i delat dubbelrum. För enkelrum tillkommer 200:-/pers.

ERBJUDANDE: 50% RABATT PÅ KONFERENSLOKALER

Under perioden 1 oktober 2012 – 31 mars 2013 erbjuder vi 50% på alla våra konferenslokaler. Erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda efter 1 september 2012.

För bokning

Tel: 08-570 387 00

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.